CD-projekt i samarbejde med Broder Erik Grip

I 2010 blev der ingangsat et spændende projeket i broderloge 43 Entwisle. I samarbejde med visesanger, og broder, Erik Grip blev der produceret en CD med 10 af Erik Grips smukke viser til fordel for Julemærkehjemmet Fjordmark. CD´en blev solgt til brødre og søstre over hele landet, og da projektet blev afsluttet var der i alt skabt er overskud på 75.000 kr. 

Overskuddet blev overrakt til Julemærkehjemmet ved en reception i logens lokaler den 21. november 2011, hvor broder Storesire, broder Distriksdeputeret Storsire, Broder Erik Grip, logens brødre med ledsagere og naturligvis repræsentanter for julemærkehjemmet deltog. 

Det blev en dejlig dag i god Odd Fellow ånd, hvor det igen blev bevist, at fællesskabet i vores Orden kan udrettet meget, hvis vi står sammen. 

gruppe4013 9 x 12

Nye embedsmænd i loge 43 Entwise

Mandag den 22. november 2021 var der installation af nye embedsmænd i loge nr. 43 Entwisle. De nye embedsmænd blev installeret ved en smuk ceremoni i logebygningen på Koldingvej 1. 

På billedet ses de nye embedsmænd - fra venstre broder Undermester Jan Ipsen, broder Skatmester Birger Svensson, broder Overmester Claus Solberg, broder Kasserer Brian Bonderup, broder Sekretær Karsten B. Vester og broder Eksmester Claus Arne Jørgensen. 

 

Embedsmænd 2021 - 2023

 

 

Borgmester på stoffer

Mandag den 1. november 2021 arrangerede logens kulturelle udvalg en spændende foredragsaften. Under overskriften "Borgmester på stoffer" holdt Thomas Banke - tidligere borgmester i Fredericia Kommune - et meget personligt foredrag om sit misbrug, og ikke mindst om de personlige, og karrieremæssige, konsekvenser misbruget havde haft for ham. 

Brødre og søstre fra loge 109 John Welch og loge 18 Vesta var inviteret til foredragsaftenen, og da der samme aften var overflytning af en broder fra en loge i Kolding, var der også besøg herfra. Det blev en fantastisk aften i vores fællesskab med over 60 fremmødte deltagere. 

Gæster  Thomas Banke001  Thomas Banke002